Gravidmassage

Vi tilbyder gravidmassage på vore specialbriks.

Gravidmassage

Gravidmassage giver dig velvære, afspænder kroppen og forebygger og afhjælper graviditets gener. Det er både godt for dig men også for baby.

Muskler og led bliver belastet i takt med at kroppen ændrer sig og fostret vokser. Det er ofte bækken- og lændesmerter, ømme/hævede ben samt fødder eller spændinger i ryg og overkrop, der giver udfordringer. Vi kan derfor have fokus på særlige områder, efter dit ønske. Massage af den gravide krop kan hjælpe til at lindre smerter og ubehag.

Som gravid kan du føle dig lidt mere sårbar, og det er derfor vigtigt for os, at du føler, du er i trygge rammer.

Du kan få massage gennem hele graviditeten. Og med vores specialbriks er det muligt at ligge på maven og få massage uanset størrelsen af maven.

Gravidmassage inkl. rebozo

Ud over den almindelige massage kan du supplere din massage med rebozo massage hos Thea. Ved booking skal du blot skrive hvis du ønsker rebozo massage. Rebozo massage er en blid ryste massage, som udføres med et stort tørklæde. Du står eller ligger på gulvet under ”ryste massagen”.

Rebozo kan bruges til at give afspænding og massage, at hjælpe barnet med at ligge hensigtsmæssigt, samt som smertelindring eller til at stimulere veer med.

Læs også om træning i varmt vand her eller vores populære Mamma FIT træning. Mamma FIT – Styrke/kondi, Mamma FIT – TRX eller Mamma FIT yoga.  Vær desuden lidt på forkant og læs mere om vores efterfødselstræning.