Gravidmassage

Hos Kildeskovshallens Fysioterapi tilbyder vi specialiseret gravidmassage på vores specialbriks for at støtte dig gennem din graviditet med omsorg og velvære.

Gravidmassage

Hvad er gravidmassage?

Gravidmassage giver dig velvære, afspænder kroppen og forebygger samt lindrer graviditetsgener. Det er godt både for dig og for baby.

Fordele ved gravidmassage

Muskler og led belastes i takt med, at kroppen ændrer sig, og fosteret vokser. Ofte opleves udfordringer som bækken- og lændesmerter, ømme/hævede ben og fødder eller spændinger i ryg og overkrop. Vi kan derfor fokusere på særlige områder efter dine ønsker. Massage af den gravide krop kan hjælpe med at lindre smerter og ubehag.

Tryghed under massage som gravid

Som gravid kan du føle dig lidt mere sårbar, og det er derfor vigtigt for os, at du føler dig i trygge rammer. Du kan få massage gennem hele graviditeten. Vi anvender specialbrikse, der tillader dig at ligge behageligt på maven, uanset størrelsen på din mave, hvilket sikrer både dit og dit barns velbefindende. Oplever du gener ved at ligge på maven, har vi også mulighed for at behandle dig liggende på siden.

Gravidmassage inkl. Rebozo

Ud over den almindelige massage kan du supplere din massage med rebozo-massage hos Thea. Ved booking skal du blot angive, hvis du ønsker rebozo-massage. 

Hvad er rebozo massage?

Rebozo-massage er en blid rystemassage, der udføres med et stort tørklæde. Du står eller ligger på gulvet under “ryste massagen.

Rebozo kan bruges til at fremme afspænding og massage, hjælpe barnet med at ligge korrekt, fungere som smertelindring eller stimulere veer.

Hvad koster gravidmassage

Her finder du en oversigt over vores priser for massage til gravide.

Type Pris Tilskud
30 min. behandling

        325,00

          Ingen tilskud

60 min. behandling

595,00

Ingen tilskud

Relaterede tilbud til gravide

Du kan også læse mere om bassintræning til gravide i varmt vand eller vores populære Mamma FIT-træning, herunder Mamma FIT – Styrke/kondi, Mamma FIT – TRX eller Mamma FIT – mobilitet og bevægelse. Desuden kan du være lidt forberedt og læse mere om vores efterfødselstræning.

Book din gravidmassage hos Kildeskovshallens Fysioterapi

Er du klar til at opleve de mange fordele ved gravidmassage? Kontakt Kildeskovshallens Fysioterapi i dag for at booke din tid. Når du foretager online booking, bedes du vælge ydelsen Gravid – 30 min., Gravid – 60 min. eller Gravid – 90 min.

Vi er her for at støtte dig gennem din graviditet og sikre, at du får den bedste omsorg og behandling.

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte klinikken på 39 77 44 39 eller info@kildeskovfys.dk.

Ofte stillede spørgsmål om gravidmassage

Gravidmassage er en specialiseret massage, der giver velvære, afspænder kroppen og lindrer graviditetsgener. Det er godt både for dig og for baby.

Gravidmassage kan lindre bækken- og lændesmerter, ømme ben og fødder samt spændinger i ryg og overkrop. Den fokuserer på særlige områder efter dine behov og hjælper med at lindre smerter og ubehag.

Vi anvender specialbrikse, der tillader dig at ligge behageligt på maven, uanset mavens størrelse. Hvis du oplever ubehag ved at ligge på maven, kan vi også behandle dig liggende på siden eller siddende.

Rebozo-massage er en blid rystemassage udført med et stort tørklæde. Den fremmer afspænding, hjælper barnet med at ligge korrekt, lindrer smerter og kan stimulere veer.

Hos Kildeskovshallens Fysioterapi koster en gravidmassage 325,00 kr. for en 30 minutters behandling og 595,00 kr. for en 60 minutters behandling.

Ja, man kan få massage når man er gravid. Hos Kildeskovshallens Fysioterapi tilbyder vi specialiseret gravidmassage, som giver velvære, afspænder kroppen og lindrer graviditetsgener som bækken- og lændesmerter samt ømme ben og fødder. Vi anvender specialbrikse, der gør det muligt at ligge behageligt på maven.

Massage kan hjælpe med at lindre stress og spændinger, men der er ingen videnskabelig dokumentation for, at massage kan starte fødslen. Rebozo-massage, som er en blid rystemassage, kan dog hjælpe med at stimulere veer og fremme afslapning.

Mød vores fysioterapeut

Det siger andre om os

Kundeanmeldelser Slider
★★★★★

Jeg har både været til behandlinger som gravid og efter fødsel, gået til gravid bassintræning og går nu til efterfødselstræning. - og jeg må bare sige jeg er meget glad og tilfreds!

– Marie

★★★★★

Jeg har gået til både graviditetstræning i vand og til efterfødselstræning med fysioterapeuterne hvv. Tone og Thea - og begge har min største anbefaling og noget jeg helt sikkert vil gøre igen ved næste graviditet.

– Signe

★★★★★

Jeg har gået til efterfødselstræning hos Thea i lige knap 6 måneder, og det har været fantastisk! Derudover er Thea fantastisk til at håndtere grædende babyer, så alle mødre kan “nyde” træningen

– Josephine