Blidt Flow

En blid time med rum til, at give slip og at være i èt med krop og sind.

Blidt Flow

Trænger du til at sænke tempoet og slappe af? Har du en travl hverdag og ønsker du, at give dig selv lidt ekstra forkælelse og kropsligt nærvær, så er dette hold helt sikkert noget for dig.

Tempoet er sat helt ned.

Vi kommer til at have fokus på blide, rolige, styrkende og restorative bevægelser. Træningen vil bestå af en skøn blanding af både pilates- og yoga-inspirerede øvelser, samt afspænding og meditation. Der kan benyttes forskellige redskaber som fx. bolde, balancepuder, elastikker mv.

Formidlingen af træningen vil indeholde roligt guidede og sekvenserende, opbyggende øvelser, der har til formål at skabe ro i nervesystemet, øge din bevægelighed, styrke og balance, samt give dig mere energi i kroppen.

Vi vil arbejde med kroppens bindevæv og du vil opleve en blid og behagelig bevægelsesform, der støtter op om kroppens naturlige genopbygning – igennem dyb ro, øget nærvær og fokus på kroppen som en helhed, i dyb kontakt med åndedrættet.

Blidt Flow er også relevant for gravide, da den blidere form for bevægelse og træning, er tilpasset den ofte, lidt udfordrede gravide krop.

For at kunne deltage på holdet, er det dog vigtigt at du kan komme ned på og op fra gulvet, men ellers kræver det ikke andet, end dit gode humør og lysten til, at bevæge dig.

Blidt Flow for gravide

Blidt Flow er også relevant for gravide, hvor denne blide form for bevægelse, med fokus på afspænding, er tilpasset den lidt udfordrede gravide krop.

Blidt Flow er for dig som har en god graviditet uden større graviditetsrelateret gener som har lyst til at få arbejdet kroppen igennem med fokus på bevægelse, stræk og stabilitetstræning.

De rolige kontrollerede bevægelser giver god kontakt til din krop, og med fokus på din vejrtrækning kan Blidt Flow hjælpe dig godt igennem din graviditet samt fødsel.

Kontakt klinikken i dag for yderligere information.