SeniorFIT – Holdtræning for seniorer

Hos Kildeskovshallens Fysioterapi har vi et stort fokus på motion og sundhed især til seniorer.

Utallige studier viser at selv sent i livet kan du opnå store forbedringer ift. din fysiske kunnen. Vi har derfor fokus på at, få tilpasset træningen, så netop DU, får mest muligt ud af at træne hos os.

Udendørs seniorhold

SeniorFIT: Er du træt af fitnesscentre, høj musik og kedelige træningsmaskiner?

Er du træt af fitnesscentre med høj musik og kedelige træningsmaskiner? Vores funktionelle træningshold er skræddersyet til dig. Hvis du trænger til intensiv træning, der ikke kun styrker dine muskler, men også kickstarter dit kredsløb, så er dette hold noget for dig.

En helkropsoplevelse for alle

Uanset om du ønsker at tackle hverdagens udfordringer, vedligeholde din krops bevægelighed, eller er midt i genoptræning, dækker vores tilgang alle aspekter af træning. Du vil opleve en træning, der aktiverer hver centimeter af din krop under vejledning af vores erfarne instruktører.

Variabel træningstilgang med bolde og vægte

Vi udforsker alsidige bevægelsesmønstre og udfordrer din styrke, balance, mobilitet og koordination på en bred vifte af dynamiske og varierede måder. Vores sessioner inkluderer brugen af bolde, elastikker, vægte og gulvøvelser, hvilket sikrer, at pulsen kommer op og sveden frem, alt sammen på en måde, der får dig til at glemme anstrengelsen.

Senior træning tilpasset alle niveauer

Uanset dit nuværende træningsniveau tilpasser vi øvelserne individuelt til dig, så du får det maksimale ud af hver session. Kom og oplev en træning, der virkelig sætter skub i din træningsrejse og efterlader dig med en følelse af styrke, energi og velvære.

Fællesskab

Det handler ikke kun om at styrke dine muskler eller dit kredsløb. Det handler også om mental styrke og fællesskab. Når du træner i et fællesskab, træner du sammen med ligesindet og motiveres af vores kompetente fysioterapeuter. Oplev træningsglæde hvor i sammen fejrer små som store sejre.

Hvis det lyder som noget for dig så book tid til indledende undersøgelse og samtale for at vi kan tilpasse træningen til lige netop dit niveau.

Sådan kommer du i gang med seniortræning

Du kan book tid online ved at oprette en ny bruger hvis du ikke er i systemet i forvejen. Vælg ydelsen ”1. konsultation kort (uden henvisning)” og find den tid som passer dig bedst.

Du er også meget velkommen til at sende klinikken en mail eller tinge på telefon for at høre nærmere eller booke en tid.

Husk at vi også tilbyder hjemmebehandling, massage og meget andet.

Vi glæder os til at se dig!

Hilsen Teamet i KildeskovFys

Individuelt tilpasset senior træning på hold

Inden du starter på et hold i Kildeskovshallens Fysioterapi kommer du forbi en af vores dygtige fysioterapeuter til en konsultation på klinikken. Her spørg vi bl.a. ind til dit helbred og evt. skavanker/smerter. Desuden tester vi din fysiske formåen. Herefter finder vi sammen ud af hvilke tilbud som passer bedst til dig.

Vi tilbyder bl.a. ’Styrke hold’, ’Udendørshold’ og ’Bassinhold

Forskellige muligheder for senior træning

Vi tilbyder bl.a. hold i vores store fitnesssal med styrketræningsmaskiner, kondicykler, løbebånd mv, desuden tilbyder vi hold i vores varmtvandsbassin som er ca. 32. grader og en meget behagelig måde at få trænet hele kroppen igennem.

Tag gerne et kig på vores mange forskellige hold og se om der er et som lyder interessant for dig.