Udendørs seniorhold

Træning, fællesskab og frisk luft.

Udendørs seniorhold

Seniortræning udendørs

Formålet med holdet er at give seniorer med forskellige skavanker og/eller diagnoser mulighed for at være fysisk aktive i fællesskab med andre seniorer.

Desuden vil du som deltager på vores udendørs seniorhold opleve at kunne komme dine udfordringer eller skavanker til livs ved hjælp af styrke- og konditionstræning.

Træningen foregår udendørs på solplænen ved Kildeskovshallen, hvor der er gode faciliteter med overdækning samt rig mulighed for variation. Træning vil være planlagt og instrueret af en af vores dygtige og kompetente fysioterapeuter, som vil sørge for individuel vejledning og tilpasse træningen til den enkeltes skavanker eller den aktuelle dagsform.

Udgangspunkt tages fra de National Kliniske Retningslinjer, Best Practice eller andre anbefalinger. Holdet kræver ingen lægehenvisning.

Inden holdstart skal du til en individuel konsultation hvor du sammen med fysioterapeuten vil opsætte relevante mål for din træning. Desuden vil fysioterapeuten undersøge evt. skavanker og/eller diagnoser. Du kan booke tid til en konsultation HER eller kontakte klinikken på info@kildeskovfys.dk.

Du vil bl.a. kunne opnå:

  • Øget muskelstyrke
  • Højere udholdenhed
  • Forbedret stabilitet og balance
  • Bedre kondition

Seniortræning indendørs

Vi har også masser af indendørshold, bl.a. vores daglige Styrkehold som ligeledes er målrettet seniorer med ønske om et sundt og aktivt seniorliv. Læs mere her.