Bastian Høgh Marschall

Fysioterapeut

Bastian Høgh Marschall

Bastian Høgh Marschall

Bastian behandler mange forskellige problematikker på klinikken og er en enormt dygtig manuel behandler.

Som praktiserende behandler anvender jeg teknikker som manuel terapi, træningsterapi og funktionel neurologisk terapi, specifikt P-DTR, til at behandle led-/muskelsmerter, akutte/kroniske smerter, dysfunktionelle bevægelsesmønstre, nedsat bevægelighed i led samt postural svaghed.

P-DTR står for Proprioceptiv Deep Tendon Reflex, og det er en ny, unik og præcis tilgang til at helbrede og forbedre kroppen. Forestil dig det som et ‘kropstjek’, der målretter sig årsagen til dine ubehag eller begrænsninger. P-DTR fungerer ved at identificere og nulstille kroppens sensorer og reflekser, præcis som man nulstiller en computer til dens optimale indstillinger. Uanset om du lider af smerter, begrænset bevægelse eller muskulære ubalancer, kan P-DTR hjælpe dig med at genoprette balance, reducere ubehag, forbedre dit fysiske velbefindende eller optimere din fysiske og kognitive performance. P-DTR er en metode, der retter sig mod nervesystemet for at identificere og rette dysfunktionelle eller hypersensitive dele af kroppens “software”, som kan medføre smerte eller sensoriske problemer. Generelt tilpasser jeg min tilgang baseret på patientens specifikke behov og kontekst.

Jeg går meget op i den gode kommunikation og samspil med patienten. For mig er det vigtigt at du som patient får en forståelse af hvorfor kroppen ikke gør som du vil og at vi sammen finder en plan for hvordan du når dine mål.

Patientgrupper:

  • Stress patienter.
  • Kroniske smertepatienter.
  • Post-operative smerter.
  • Personer med senfølger af Hjernerystelser.
  • Atleter

Udover sine unikke manuelle kompetencer underviser Bastian desuden også i varmtvandshold og styrke/kondihold for seniorer.

BOOK tid hos Bastian HER

Bastian Høgh Marschall fra Kildeskovshallens Fysioterapi I/S