Frederik Hornstrup Jakobsen

Fysioterapeut

 Frederik Hornstrup Jakobsen

Frederik Hornstrup Jakobsen

Frederik har været færdiguddannet siden sommeren 19 fra Københavns Professionshøjskole.

Sidenhen har han arbejdet i kommunal regi samt i privat praksis de sidste tre år.

Han varetager både behandlinger indenfor samt udenfor sygesikringen.

Frederik er en energisk og motiverende fysioterapeut, der sætter stort fokus på at yde en behandling som er overførbar til din hverdag, så du får en masse med i baggagen, der vil kunne hjælpe dig fremadrettet. Han har været på flere McKenzie kurser, som er en effektiv undersøgelses- samt behandlingsform for rygskader, og benytter ofte dette i sine behandlinger.

Behandlingerne varierer selvfølgelig, men kan bestå af manuel briksbehandling, øvelsesterapi i træningssalen, individuel bassintræning eller holdtræning på et af hans mange hold.

Frederik har en hel del træningserfaring med sig, hvor han siden han blev færdiguddannet også har været tilknyttet det danske landshold i rugby som fysioterapeut. Oveni det kan du ligge flereårig erfaring som instruktør på bootcamp forløb samt adskillige hold. Han varetager på klinikken en stor del af vores vederlagsfri hold, både i træningssalen, udendørs samt i bassin.

Du vil i ham få en behagelig relationsskaber, der stræber efter at genoptræning skal føles relevant, motiverende og effektivt.

Patientgrupper:

  • børn og unge
  • smertepatienter
  • erhvervsaktive
  • seniorer

Han behandler både kroniske samt akutte smerter.

BOOK tid hos Frederik HER