Thea Jacobsen

Fysioterapeut

Thea Jacobsen

Thea Jacobsen

Thea varetager primært klinikkens gravide og efterfødselskvinder. Herudover arbejder hun med seniorer.

Jeg står primært for behandling og undervisning af klinikkens gravide og efterfødselskvinder, samt seniorer.

Jeg har været fysioterapeut siden 2015 og har bred erfaring indenfor både behandling og træning. Jeg ønsker at give en tryg og nærværende behandling.

Thea varetager bl.a.:

Gravid og efterfødsel

I mit arbejde med dig som gravid, kan det indebære behandling på briks ved bækkengener eller gravidmassage, jeg underviser holdtræning for gravide både på land og i vand. Derudover varetager jeg efterfødselsholds med kvinder som ønsker og har behov for at komme i gang efter fødslen, behandling ved diverse efterfødselsgener behandler jeg også på klinikken. Jeg er selv mor til to og har oplevet to forskellige graviditeter og fødsler (2018 og 2021), som har givet en erfaring på egen krop, hvilken stor forandring der sker i kroppen under og efter en graviditet, samt fødsel.

Seniorer

Herudover arbejder jeg med klinikkens seniorer på land og i vand. Jeg har tidligere arbejdet på faldklinikken på Frederiksberg Hospital i 4 år og varetaget hold og individuelle patientforløb med balance, fald eller svimmelhedsgener heriblandt øresten. Så oplever du svimmelhedsgener eller har øresten, så kan jeg også behandle dette på klinikken. Derudover har jeg arbejdet med ortopædkirurgi, hjerte og lunge problematikker, samt neurologiske patienter i offentlig regi.

Videreuddannelse:

  • Elin Solheim, Funktionel træning med fokus på rectus diastase og bækkenbund (2022)
  • Introduktionskursus i ACT, Acceptance and Commitment Theraphy (2020)
  • Nordisk konference: vestibulær rehabilitering (2019)
  • Z Health (2017)
  • Sportsfysioterapi intro-kursus (2017)

BOOK TID HOS THEA HER

Thea Jacobsen fra Kildeskovshallens Fysioterapi I/S