Velida Zofia Trollholm

Fysioterapeut

Velida Zofia Trollholm

Velida Zofia Trollholm

Velida varetager bl.a. bækken og bækkenbundsproblematikker. Hun tilbyder desuden kranio sakral terapi og afspænding af kroppens bindevæv.

Velida har været fysioterapeut siden 2007 og har en bred erfaring med behandling og træning af bevægeapparatet, samt formidling og undervisning indenfor funktionel træning og bevægelse.

Hun har ligeledes en baggrund som tidligere elitetennisspiller og har også en træneruddannelse ved Dansk Tennisforbund, hvorfor hun også tidligere har fungeret som tennistræner.

Velida arbejder med en helhedsorienteret tilgang til behandlingen og tilbyder individuel behandling og træning, samt undervisning på hold, både på land og i vores varmtvandsbassin.

Velida integrerer forskellige, manuelle behandlingsteknikker, fra sin manuelle værktøjskasse og arbejder herunder også med kranio sakral terapi og osteopatiske behandlingsteknikker samt afspænding af kroppens bindevæv. Desuden har Velida en efteruddannelse indenfor Gynobs Fysioterapi og har derfor også stor interesse for bækken og bækkenbundsproblematikker.

Hun varetager vores bækkenbundshold. Hun kan ligeledes tilbyde behandling af børn og spædbørn, og sætter en stor ære i, at du føler dig mødt og er tryg, i behandlingen og træningen.

Velida arbejder udenfor sygesikringen og kræver derfor ingen lægehenvisning. Du kan derfor ofte få en hurtig tid.

Videreuddannelse:

  • Mulligan, Mobilisering med bevægelse v/ Mulligan Concept Danmark
  • Lettere ledmanipulation v/ Correction Academy
  • RehabDesign, Funktionel træning og behandling af nakke/skulder, bækken/lænd samt bækkenbud v/ Hilde Gudding.
  • Undersøgelse og behandling inden for bækkenbundsproblematikker v/ GynObs Gruppen
  • Kranio Sakral Terapi og osteopatiske kurser v/ Upledger Institute Scandinavia og Barral Institute. Herunder bl.a. organmassage.
  • Biodynamisk Kranio Sakral Terapi v/ Giorgia Milne og Charles Ridley
  • Basis akupunktur v/ Karina Colding