bassin har du smerter?

Har du smerter?

Få friheden tilbage

Vores bassinhold i 33 grader vrmt vand er utroligt populære. Træning i varmtvandsbassin er en alsidig træningsform, hvor du træner din kondition, bevægelighed, muskelstyrke og balance. Du kan også bruge varmtvandstræning til afspænding og smertelindring. I det varme vand har du en større bevægelsesfrihed end på land.

Varmtvandstræning passer fint ind i Sundhedsstyrelsens anbefalinger om, at du skal være fysisk aktiv minimum 30 minutter dagligt.  Varmtvandstræning er godt for dig, der har en gigtsygdom, ondt i ryggen eller ømhed og gener rundt omkring i kroppen. Vandets opdrift gør, at kroppen vejer mindre. Når du træner i varmtvandsbassin, vil du derfor opleve, at du har større bevægelsesfrihed, end når du bevæger dig på land. For eksempel kan løb på land forekomme helt umuligt, mens løb i vand er let og smertefrit.

Hvordan kommer jeg igang?

Inden du starter på hold skal du til en individuel samtale og undersøgelse for at sikre du opnår det bedste resultat med træningen. Du kan enten booke tid online via dette LINK, eller du kan kontakte klinikken på 39774439 eller skrive til os på info@kildeskovfys.dk

Du behøver ikke en henvisning fra din læge for at starte hos os.

Se mere om bassintræning HER.