testmåned

Juni måned er testmåned

Kære holddeltagere

 

I juni har vi fokus på test af alle holddeltagere i klinikken.

Vi ønsker hele tiden at forbedre kvaliteten af vores holdtræning og med det, dine resultater heraf. Det er desuden et krav fra Regionen og Sygeforsikring Danmark at alle holddeltagere evalueres løbende.

Vi vil derfor teste din styrkekondition og balance, samt eventuelle specifikke tests relateret til netop dine skavanker.

 

Du bedes derfor booke en konsultation med din primære fysioterapeut i juni eller juli når du er blevet testet. Ud fra resultaterne vil du her i samarbejde med din fysioterapeut fastsætte mål for den kommende periode samt lægge en plan for hvordan dine mål bedst opnås. Konsultationen koster 300 kr. og kan med fordel bookes via vores onlinebooking på www.kildeskovfys.dk. Går du til vederlagsfri fysioterapi er konsultationen gratis.

 

Din opgave inden konsultationen:

Du kan med fordel gøre dig nogle tanker om hvad målet for din træning skal være. Det kan f.eks. være at komme bedre op og ned fra gulvet eller at kunne løbe igen.

 

Resultaterne af testen har ikke indflydelse på din ret til vederlagsfri fysioterapi eller mængden af træning og behandling du modtager. Hvis du klarer dig godt i testen, skal du derfor ikke bekymre dig om at du mister din træning eller behandling, men blot se det som en undersøgelse af din tilstand netop nu og en mulighed for at målrette og optimere din træning og behandling endnu mere.

 

Fysioterapeuten vil informere dig om hvordan testning kommer til at foregå på det enkelte hold.

 

Har du spørgsmål kan du altid kontakte klinikken på info@kildeskovfys.dk eller telefon 39 77 44 39.

 

Med venlig hilsen

Teamet i Kildeskovfys