Genoptræning

Vi hjælper DIG tilbage til hverdagen efter en operation, indlæggelsesforløb, skade eller ulykke

Genoptræning

Genoptræning i Kildeskovshallens Fysioterapi

Hos Kildeskovshallens Fysioterapi tilbyder vi genoptræning i trygge rammer med et højt fagligt niveau. Formålet med genoptræning er at få dig tilbage til hverdagen hurtigst muligt, med det bedst mulige funktionsniveau.

Genoptræning efter operation

Genoptræning efter en operation essentielt for at opnå det optimale resultat. Uden genoptræning vil muskler, sener og led ikke spille sammen og risiko for et dårligt resultat er derfor stor.

Målet med genoptræning efter en operation, er ikke kun at opnå et godt funktionsniveau i det opererede område, men også højne den generelle almene tilstand, da den almene tilstand ofte også er påvirket i forbindelse med en operation.

Husk at det ofte kan være givet rigtig godt ud at træne intensivt op til en operation, så du og dine muskler er i bedst mulig form til at komme tilbage til hverdagen efterfølgende. Genoptræningsforløb går markant bedre når man har trænet op til en operation. Dette skyldes at muskler og nervebaner er holdt så aktive som muligt lige op til operationsdagen og signalerne til musklerne hurtigere genetableres.

Hvornår kan jeg starte?

Du kan starte din genoptræning hos os lige efter operationen eller efter endt genoptræningsforløb i kommunen. Som nyopereret vil du oftest blive sendt hjem med en genoptræningsplan 1-2 døgn efter din operation. Du vil blive tilbudt genoptræning på et kommunalt genoptræningscenter i din hjemkommune. Du kan dog med fordel supplere din offentlige genoptræning hos os, fra start eller benytte vores genoptræning i stedet for.

Genoptræning efter et indlæggelsesforløb

Det tager typisk hårdt på både krop og psyke når man har været indlagt. Uanset om det har været et kort eller langt forløb, vil det altid være en rigtig god idé at få genoptrænet når man er kommet hjem igen.

Hos os sætter vi fokus på den enkeltes behov og formåen og tilpasser genoptræningen lige netop dig. Du kan både gå individuelt eller på hold.

Genoptræning efter en skade eller ulykke

Er du kommet til skade eller været ude for en ulykke så er du kommet til det rette sted.

Vores dygtige fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig enten individuelt eller på hold.

Se også meget mere under idrætsfysioterapi ift. genoptræning af sportsskader.

Udover personlig træning tilbyder vi genoptræningshold. Her har vi også fokus på den individuelles behov. Fordelen ved at gå på hold er bl.a. det sociale samvær med andre som måske er i samme situation som dig. Erfaringsudveksling kan ofte være en stor hjælp i et genoptræningsforløb.

Personlig træning eller holdtræning

Vi tilbyder både personlig træning i vores træningssal samt i varmtvandsbassin. Fordelen ved at træne individuelt er naturligvis at vi har 100 % fokus på dig og din genoptræning. Hvis du træner individuelt i bassin, er fysioterapeuten med i vandet. Dette kan du læse meget mere om her.

Udover personlig træning tilbyder vi genoptræningshold. Her har vi også fokus på den individuelles behov. Fordelen ved at gå på hold er bl.a. det sociale samvær med andre som måske er i samme situation som dig. Erfaringsudveksling kan ofte være en stor hjælp i et genoptræningsforløb.

Måske dækker din forsikring?

Tjek med dit forsikringsselskab. I mange tilfælde dækker din ulykkesforsikring genoptræning.

Vi samarbejder med de fleste sundhedsforsikringer og afregner ofte direkte med dem så du er fri for afregningen.

Husk også at Sygeforsikring ”danmark” giver tilskud til genoptræning også selvom du ikke har en henvisning fra din egen læge.

Kom i gang

Book tid allerede i dag, så hjælper vi dig i gang hurtigst muligt.