Mamma FIT – mobilitet og bevægelse

Mamma FIT mobilitet og bevægelse er for dig der har behov for afspænding og fleksibilitet.

Mamma FIT – mobilitet og bevægelse

Mamma FIT – mobilitet og bevægelse er bl.a. relevant for gravide, hvor denne blide form for bevægelse, med fokus på afspænding, er tilpasset den lidt udfordrede gravide krop.

’Mamma FIT mobilitet og bevægelse’ er for dig som har en god graviditet uden større graviditetsrelateret gener som har lyst til at få arbejdet kroppen igennem med fokus på bevægelse, stræk og stabilitetstræning.

De rolige kontrollerede bevægelser giver god kontakt til din krop, og med fokus på din vejrtrækning kan ’Mamma FIT – mobilitet og bevægelse’ hjælpe dig godt igennem din graviditet samt fødsel.

Du deltager aktivt

Vores fokus er på, at yde professionel behandling og vejledning, hvor du er aktiv deltager i processen. Med de rigtige rammer, skaber vi grobund for helbredelse, bedre trivsel, velvære og højere livskvalitet. Det er vores målsætning at opnå øget fysisk velvære og dermed forbedre livskvaliteten.

Det er altid et samarbejde mellem os og vore kunder. Det er vigtigt for os, at vi sammen arbejder henimod vores mål. Vi lægger vægt på at der er en god atmosfære i vores omgivelser, der er altid plads til en snak, et smil og en frisk bemærkning. Det skal være rart for dig og for os at være her!

Har du brug for fysioterapi, så kontakt os eller kom forbi. Så tager vi en snak om dine behov og finder den rigtige behandlingsplan og genoptræning for dig.

Direkte adgang

Hos os behøver du ikke have en henvisning fra din praktiserende læge. Du skal dog have en tid hos en af vores fysioterpauter inden du kan starte på et hold. Her undersøger og snakker fysioterapeuten med dig om der er særlige hensyn der skal tages på holdet og kommer med gode råd og anbefalinger til din graviditet. Sammen med fysioterapeuten lægger i mål og plan for din træning så du får mest muligt ud af dit forløb.

Hvordan kommer du igang?

Book online og vælg:

  • ”Gravid – 30 min.” ved forundersøgelse inden holdstart eller massage 30 min.
  • ”Gravid – 60 min” ved behov for en grundigere undersøgelse eller massage 60 min. evt. inkl. Rebozo.
  • ”Gravid – 90 min” ved 90 min. massage, evt. inkl. Rebozo.

Pris

Se vores priser her.