Efterfødselstræning

Hos Kildeskovshallens Fysioterapi tilbyder vi specialiseret efterfødselstræning designet til dig, som gerne vil slippe for gener efter fødslen eller bare gerne vil komme i form igen.

Efterfødselstræning

Hvad er efterfødselstræning?

Efterfødselstræning hos os er mere end bare motion; det er en rejse mod at genopbygge din krop og styrke båndet mellem dig og dit barn. Vores efterfødselsprogram hjælper dig og dit barn med at vokse jer stærkere sammen, måned for måned.

På efterfødselsholdet vil vi hjælpe dig med at genvinde styrke og lindre eventuelle gener opstået i forbindelse med graviditeten og fødslen samt forberede kroppen på den fysiske belastning, der følger med fødsel og det nye familiemedlem.

Har du født og drømmer om at få en stærk og spændstig mor-krop?

Så er Kildeskovshallens Fysioterapis efterfødselshold lige noget for dig, hvor du og din baby måned for måned bliver stærkere sammen!

Fordele ved efterfødselstræning

På efterfødselsholdet får du inspiration til en aktiv barsel og nogle skønne stunder med dit barn. Du vil:

  • Genvinde styrken i din krop – selv med morgenhår og gylp på trøjen.
  • Genvinde din mave – så den udover at se godt ud, også fungerer godt.
  • Forbedre dit sexliv – gennem en velfungerende bækkenbund.
  • Opbygge styrke, vaner og overskud – så du kan løfte, bære og tumle med dit barn.

Sådan foregår vores forløb

I starten af forløbet vil vi fokusere på din post-gravide krop, og i takt med at du bliver stærkere, intensiveres træningen, og du får styrket hele kroppen. Din baby bliver desuden dit altid tilgængelige træningsredskab, og du bliver dens aktivitetstæppe og underholdning. I vil lege, grine og træne sammen, og din baby vil blive inspireret og stimuleret fysisk og motorisk. Det er godt for mor og godt for baby!

Vi arbejder med bækkenbund, gulvøvelser, puls, cirkeltræning for hele kroppen m.m. og hvor der også er plads til pauser til bleskift og amning/flaske.

Efterfødselsholdet er inddelt i 2 niveauer. 

Niveau 1:

Her arbejder vi med at genvinde styrke og arbejde med bækkenbund samt vejrtrækning og skånsom træning i forbindelse med eventuelle bristninger fra fødsel, delte mavemuskler etc. 

Niveau 2:

Her arbejder vi fortsat med at genvinde styrke og arbejde med bækkenbunden, dog med mere styrke og belastning på. Træningen kan foregå med kettlebells, fri vægte, bolde m.m.

Hvem er efterfødselstræning for?

Vores træning er for alle nye mødre, der føler sig parate . Vi sikrer, at programmet er tilpasset dit unikke behov. Det eneste, du skal bruge, er dig selv og din baby.

Direkte adgang til efterfødselstræning – uden henvisning

Hos os behøver du ikke have en henvisning fra din praktiserende læge. Du skal dog have en tid hos en af vores fysioterapeuter, før du kan starte på et hold. Under denne konsultation vil fysioterapeuten undersøge og drøfte eventuelle særlige hensyn, der skal tages på holdet, og give dig gode råd og anbefalinger til din træning og hverdag. Sammen med fysioterapeuten fastlægger I mål og plan for din træning, så du får mest muligt ud af dit forløb.

Priser for efterfødselstræning

Pris for forundersøgelse og tilskud fra Sygeforsikring “danmark”.

  • Forundersøgelse: 325 kr. / Med tilskud fra Sygeforsikring “danmark”: 133 kr.
  • 90 minutters træning – mor & baby: 175 kr. / Med tilskud fra Sygeforsikring “danmark”: 59 kr.

Mammafit

Husk desuden at vi tilbyder MammaFIT hold når du ønsker at træne uden din baby sammen med andre seje mødre.

Book din efterfødselstræning hos Kildeskovshallens Fysioterapi

Er du klar til at starte din rejse mod en stærkere, sundere dig efter din graviditet?

Kontakt Kildeskovshallens Fysioterapi i dag for at booke din tid. Når du foretager online booking, bedes du vælge ydelsen Efterfødselskonsultation.

Vi er her for at støtte dig gennem hvert trin på din rejse.

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte klinikken på 39774439 eller info@kildeskovfys.dk.