Vandgymnastik – Aqua FIT

Til dig der ikke kan få nok af træning i vand!

Bassintræning

Hvad er vandgymnastik?

Aqua FIT er et sjovt alternativ til traditionel fitness og inkluderer opvarmning, styrke- og konditionstræning, balance og afspænding med og uden redskaber. Oplev, hvordan vandets modstand, turbulens og opdrift holder dig i form på en sjov og effektiv måde.

Tilmeld dig vores effektive bassinhold, som foregår i varmtvandsbassinet i Kildeskovshallen i Gentofte.

Fordele ved vandgymnastik?

  • Effektiv og sjov træning ved en specialiseret fysioterapeut
  • Forbedret styrke og stabilitet
  • Forbedret kondition
  • Forbedret balance
  • Forbedret smidighed og mobilitet

Formålet med træning i vand?

Formålet med holdet er at tilbyde et godt alternativ til normal styrketræning eller anden træning på land. Træningen foregår som holdtræning, med mulighed for individuel tilpasning af øvelser alt afhængig af træningsniveau.

Sådan kommer du i gang

Alle kan deltage på vores bassinhold, uanset bopæl og funktionsniveau. Og husk, vi tilbyder gratis prøvetræning! For at starte på vores populære bassinhold skal du booke en tid til første konsultation på klinikken. Du behøver ikke en henvisning fra din læge. Vores dygtige fysioterapeuter vil gerne se dig på klinikken til en undersøgelse og samtale inden du starter på holdet. Sammen klarlægger vi dine behov og planlægger din træning.

Der er intet krav om diagnoser, men et åbent tilbud om træning i vand.

Book vandgymnastik hos Kildeskovshallens Fysioterapi

Er du klar til at opleve de mange fordele ved bassintræning? Book din tid online i dag til en individuel konsultation. Vi ser frem til at hjælpe dig med at nå dine sundheds- og træningsmål.

Sommerholdoversigt – Træning i vand 2024