Mamma FIT – Puls/styrke

Vi tilbyder træning til dig som gerne vil holde dig fit under din graviditet

Mamma FIT – Puls/styrke

Vi tilbyder træning i Gentofte til dig som er gravid

Holdtræning med dig i fokus. Øget velvære med fysisk aktivitet.

Træningen foregår. i vores træningssal, undervist af en kompetent fysioterapeut, hvor undervisningen tager udgangspunkt i et niveau hvor alle kan være med. Vores graviditetstræning har særlig fokus på dig og din graviditet og vi tilpasser øvelserne efter behov. Vi har hold for alle gravide, der har lyst til at røre sig og holde sig i form sammen med andre eller de gravide som har mange smerter og behov for smertelindring.

Der er absolut ingen grund til at stoppe med at motionere fordi du er gravid eller fordi du har smerter. Flere studier viser at fysik aktivitet er en god forberedelse frem mod din fødsel. Ofte medfører fast træning nemlig nemmere graviditeter med færre graviditetsgener og færre komplikationer under fødslen. Du sikrer nemlig at din krop er forberedt og klar til det der venter.

Vi har fokus på holdning, vejrtrækning, bækkenbund samt mave og ryg og styrker de belastede muskelgrupper. Du er i trygge hænder under din træning, da vores hold er små ekslusive hold og du starter med en individuel konsultation hos fysioterapeuten.

Vi tilbyder også træning i bassin til dig som er gravid! Eller Fysio Flow til dig som har en ukompliceret graviditet, se mere HER!

Direkte adgang

Hos os behøver du ikke have en henvisning fra din praktiserende læge. Du skal dog have en tid hos en af vores fysioterpauter, inden du kan starte på et hold. Her undersøger og snakker fysioterapeuten med dig om der er særlige hensyn der skal tages på holdet og kommer med gode råd og anbefalinger til din graviditet.

Hvordan kommer du igang?

Book online og vælg:

  • ”Gravid – 30 min.” ved forundersøgelse inden holdstart eller massage 30 min.
  • ”Gravid – 60 min” ved behov for en grundigere undersøgelse eller massage 60 min. evt. inkl. Rebozo.
  • ”Gravid – 90 min” ved 90 min. massage, evt. inkl. Rebozo.

Pris

Se vores priser her.