Fysioterapi

Vi har bred erfaring med behandling, træning og smertelindring til diverse problematikker.

Fysioterapi

Målrettet behandling

Vi er specialister i at hjælpe patienter med problemer i bevægeapparatet.

Problemerne kan være mange, alt fra hold i nakken eller ryggen til mere kroniske tilstande såsom artrose (slidgigt) eller diabetes. Det kan være du har brug for genoptræning efter en operation eller sygdom, eller skal træne for at undgå en operation. Har du ondt et sted på kroppen, eller blot brug for at komme i bedre form er Kildeskovshallens Fysioterapi det helt rette sted for dig.

Du deltager aktivt

Vores fokus er på, at yde professionel behandling og vejledning, hvor patienten er aktiv deltager i processen. Med de rigtige rammer, skaber vi grobund for helbredelse, bedre trivsel, velvære og højere livskvalitet. Det er vores målsætning at opnå øget fysisk velvære og dermed forbedre livskvaliteten.

Det er altid et samarbejde mellem os og vore patienter. Det er vigtigt for os, at vi sammen arbejder henimod vores mål. Vi lægger vægt på at der er en god atmosfære i vores omgivelser, der er altid plads til en snak, et smil og en frisk bemærkning. Det skal være rart for dig og for os at være her!

Har du brug for fysioterapi, så kontakt os eller kom forbi. Så tager vi en snak om dine behov og finder den rigtige behandlingsplan og genoptræning for dig.