Massage

Vi tilbyder forskellige former for massage og har en specialbriks til gravide.

Massage

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er baseret på kroppens anatomi og er en dybdegående behandling af kroppens muskler, sener og fascier.

Formålet med massage er at få gennemarbejdet kroppens muskler hvilket har en afslappende effekt, således at roen indfinder sig i din krop. Denne afslapning af musklerne virker desuden afstressende og giver større velvære.

Fysiurgisk massage anvendes af mange af vore patienter enten som supplement til den fysioterapeutiske behandling, for at opnå det bedst mulige resultat eller som ren selvforkælelse. Behandlingen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Du har mulighed for både at booke 30 min. og 60 min. behandlinger.

Massage til gravide

Hos Kildeskovshallens Fysioterapi har du som gravid, mulighed for at få massage på en specialdesignet gravidbriks. Kroppen kan nemt blive udfordret og har derfor godt af en blid, lindrende massage. En dejlig graviditetsmassage, hvor du ligger og slapper af, imens din krop bliver plejet, gør underværker. Det er ofte bækken- og lændesmerter, ømme/hævede ben samt fødder eller spændinger i ryg og overkrop, der giver udfordringer. Vi kan derfor have fokus på særlige områder, efter dit ønske. Mange vælger også en time på briksen simpelthen for at gøre noget ekstra godt for sig selv.

Mange gravide benytter sig af graviditetsmassage, når maven vokser. Det, der gavner dig, gavner dit barn. Som gravid kan du føle dig lidt mere sårbar, og det er derfor vigtigt for os, at du føler, du er i trygge rammer. Vores massør er dygtig og professionel, og vil tage sig godt af din gravide krop. Læs også om træning i varmt vand under afsnittet ’Bassintræning til gravide’. Vær desuden lidt på forkant og læs mere om vores efterfødselshold.