Idrætsfysioterapi – sportsskader

Idrætsfysioterapi – sportsskader

Behandling og genoptræning

Hos Kildeskovshallens Fysioterapi behandler vi mange forskellige former for idrætsskader. Det kan være alt lige fra forstuvninger, led skader, løberknæ, skinnebensbetændelse til lyskenskader og meget andet. Hos os starter vi altid med en grundig udredning, hvorefter vi planlægger et genoptræningsforløb specifikt til dig. Du kan altid regne med at blive mødt af professionelle fysioterapeuter, der tager dig seriøst uanset skadens omfang.

Vi behandler både akutte og kroniske idrætsskader og tilbyder mange forskellige behandlingsformer alt efter, hvilken skade, du oplever. Vi tilbyder både individuelle forløb samt genoptræning på hold. Således kan vi skræddersy forløbet så det passer lige til dig. Vi er klar over, at du som sportsudøver, gerne vil tilbage i form hurtigst muligt, og det er derfor vores idrætsfysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med akutte tider.

Genoptræning efter sportsskade

En sportsskade er typisk en skade du har pådraget dig i forbindelse med træning eller turnering. Det kan for eksempel være et traume såsom en forstuvet ankel eller forstrækning. Det kan også være en overbelastningsskade såsom et springerknæ.

Alle forløb hos os starter med en individuel samtale og undersøgelse, hvor vi sammen lægger en plan for dit forløb. Planen vil typisk indeholde både briksbehandling såsom massage og træning med fokus på netop din skade.

Forebyg skader

I stort set alle forløb arbejder vi også forebyggende for i fremtiden at mindske risikoen for nye skader. Vi hjælper dig med træning og vejledning så du er bedst muligt forberedt til din sport.

Præstationsfremmende træning

Hos Kildeskovshallens Fysioterapi har vi stor erfaring med at skræddersy styrke og konditionstræning til den enkelte idrætsgren. Ved at optimere din træning vil du opnå endnu bedre resultater uden øget risiko for skader.

Vi laver både præstationsfremmende træning individuelt og på hold. Foregår det på hold vil der altid være individuelt fokus i træningen.