INFO om vederlagsfri fysioterapi 2023

Kære Alle.

Tak for det forgangne år. Vi sætter utrolig stor pris på jeres opbakning til klinikken og jeres engagement som hver dag er til gavn for både fysser og øvrige patienter.

Som vi skrev ud i november kommer der hvert år flere og flere vederlagsfrie patienter ud i klinikkerne. Desværre mange flere end der er penge til under overenskomsten. Dette vil bevirke, at der i løbet af 2023 vil blive oprettet ventelister over hele landet til nye vederlagsfrie patienter.

Dette bevirker også at der stilles større krav til dokumentation og registrering i klinikken. Derfor vil det fremover være nødvendigt at alle patienter i Sal 2 både på hold og til individuel træning samt individuelle behandlinger registrerer sig i klinikken med sundhedskortet.

Grundet begrænsninger i sundhedsskort-app’en har vi kun mulighed for at registrere med det “gammeldags” fysiske sundhedskort og ikke det i app’en.

Vi vil også gøre opmærksom på vores afbudspolitik – at man senest kan melde afbud dagen før kl. 18.

Det vil betyde at nogle vil modtage et udeblivelses-/afbudsgebyr i størrelsesorden med det regionen betaler for jeres træning, hvis ikke i får meldt fra i tide.

Takster ved for sent afbud efter 1/1-2023:
For sent afbud fra behandling – 300,00 kr.
For sent afbud til træning – 125,00 kr.
For sent afbud individuel bassintræning – 300,00 kr.

Husk du altid kan melde afbud på telefon og telefonsvarer på 39 77 44 39 eller på mail til info@kildeskovfys.dk.

Vi ser frem til et nyt år med masser af træning og sundhed i jeres selskab.

GODT NYTÅR!

Mvh
Teamet i Kildeskovshallens Fysioterapi