Vi ser tilbage på 2022 og frem mod 2023

Kære kunde

Rigtig godt nytår!

Til en start vil vi sende en stor tak til alle jer, som får behandling og træner i klinikken. Vi møder altid positiv og konstruktiv adfærd samt godt humør og uden jer var klinikken aldrig blevet til det den er i dag – et rart sted at arbejde. Det betyder alt for os samt vores personale.
2022 har været et spændende og lærerigt år på klinikken både fagligt og socialt.

Venstre bagerst: Klaus, August, Morten, Kristina, Alexander
Venstre forrest: Ida, Camilla, Thea, Matias, Keshia

 

Personale-fronten

I starten af 2022 kom vores dygtige idrætsfysioterapeut Ida Hejlesen tilbage, efter et interessant vikariat i en specialiseret genoptræningsenhed.

Thea Jacobsen startede på klinikken og er specialiseret omkring gravide og efterfødselsforløb. Desuden har Thea stor erfaring fra ’Faldklinikken’, med forløb indenfor balanceproblematikker, fald- eller svimmelhedsgener.

August Enevoldsen flyttede tilbage til Danmark fra Spanien og har bidraget med et højt fagligt niveau bl.a. indenfor skulderproblematikker og er uddannet fra Den olympiske komité.

Desuden er to af vores fysioterapeuter blevet fædre. Det medfører et par barsler i 2023 og der vil derfor komme et par nye ansigter i 2023. Vi håber at I vil tage ligeså godt imod vores vikarer.

 

Klinik-driften

I maj fik vi lanceret vores nye hjemmeside, som er utroligt brugervenlig og mere dynamisk end tidligere. Her kan du nemt logge ind og booke tid online samt ændre dine individuelle aftaler. Se mere på www.kildeskovfys.dk

 

Bassinhold

Træning er en vigtig del af fysioterapi. Vi tilbyder derfor både træning i vand og på land.

 

Vinteren er for mange lig med ’Off-season’, men ikke hos os. Trods det begynder at blive mørkt og koldt fortsætter vi den effektive indsats på klinikken både i forbindelse med træning og behandling.

Dårligt vejr er ofte lig med dårlige led. Det er derfor om at sikre dig en af de sidste ledige pladser til bassintræning i det 33 grader varme vand. Ring til klinikken og hør nærmere. Det er først til mølle, men husk, at du altid, har mulighed for at få en gratis prøvetime, hvilket gælder på alle vores hold. Vidste du at vi tilbyder over 100 hold om ugen i vores to holdsale, crossfitområde samt varmtvandsbassin?

Vil du vide mere kan du se mere om hold på land og i bassin på vores hjemmeside.

 

Massage

Vi tilbyder også dejligt afslappende massage på klinikken, enten ved vores dygtige fysioterapeuter eller vores dygtige fysioterapeutstuderende.

 

Husk at du kan købe gavekort til massage hos vores fysioterapeut studerende til en meget fordelagtig pris. 30 minutter for kun 225,- og 1 time for 400,-.

Book her.

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vi klar på info@kildeskovfys.dk eller 39 77 44 39, hvor vi vil gøre alt for at hjælpe dig. På telefonen træffes vi normalt bedst mandag-torsdag fra kl. 08.00-14.00.

I Kildeskovshallens Fysioterapi ser vi frem mod et nyt og spændende år, hvor der er mange idéer og opgaver på tegnebrættet.

Vi ønsker dig en fantastisk dag og håber, at dit 2023 må blive fyldt med masser af glæde og lidt sved på panden ;-).

De bedste julehilsner
Teamet i Kildeskovshallens Fysioterapi