GLAD® Træning for Hofte

GLAD® Træning for Hofte

Hvad er GLAD® Træning for Hofte?

GLAD træning fokuserer på, gennem specifikke øvelser, at genvinde styrken og stabiliteten omkring din hofte for at optimere forholdene for leddet og derigennem mindske dine smerter. Ved hjælp af teori og aktiv træning forbedres din styrke omkring hoften og generne forsvinder eller mindskes kraftigt.

Du vil få din livskvalitet tilbage og du vil igen kunne genoptage funktioner som har været problematiske, såsom gang og trappegang mv.

Holdtræning

Glad hold

Genoptræning

Derfor er GLAD® træning godt for din hofte

Vi fokuserer i træningen på at forbedre bevægeligheden i hoften samtidig med at vi styrker muskulaturen omkring leddet. Denne kombination er med til at mindske smerterne i hoften og derved forbedre livskvaliteten for langt de fleste.

Ved at genoprette hofteleddets funktion vil du ligeledes slippe for de kompensationssmerter du måtte have f.eks. i knæ og lænd.

Fordele ved GLAD® Træning for hofte

Fordelene ved GLAD® træning for hofte er mange:

  • Færre smerter
  • Forbedret styrke i benene og omkring hoften
  • Bedre bevægelighed i hoften
  • Få dine funktioner tilbage 
  • Mere aktiv hverdag 
  • Forbedret generel sundhed

Kom i Gang med GLAD® hofte-træning

Du skal inden du starter træning til en indledende undersøgelse. Her vil vores dygtige fysioterapeut undersøge dit nuværende niveau samt klarlægge dine ønsker og mål med træningen. Sammen lægger I en plan for din træning så du kommer bedst muligt igennem. 

Du kan læse nærmere om vores holdtider. 

Til dig som ønsker den mest optimale træning med fokus på netop dine skavanker, tilbyder vi desuden individuel GLAD® træning. 

Glad træning hos kildeskov fys

Hvordan kommer jeg i gang?

Alle kan deltage på vores bassinhold, uanset bopæl og funktionsniveau.

For at kunne starte på vores populære bassinhold skal du booke en tid til første konsultation på klinikken. Du behøver ikke en henvisning fra din læge. Vores dygtige fysioterapeuter vil gerne se dig på klinikken til en undersøgelse og samtale inden du starter på holdet. Sammen klarlægger vi dine behov og planlægger dig træning.

Book din GLAD® træning hos Kildeskovshallens Fysioterapi

Er du klar til at opleve de mange fordele ved bassintræning? Kontakt Kildeskovshallens Fysioterapi i dag for at booke en tid. Vi ser frem til at hjælpe dig med at nå dine sundheds- og træningsmål.