Balancehold

Har du problemer med balancen eller føler du dig usikker på benene?

Balancehold

Oplever du utryghed når du går på gaden og der er mange mennesker omkring dig, eller er du generelt bange for at falde i din hverdag? Så er balancetræning noget for dig.

Oplever du utryghed når du går på gaden og der er mange mennesker omkring dig, eller er du generelt bange for at falde i din hverdag? Så er balancetræning noget for dig.

Evnen til at holde balancen er vigtig i alle aktiviteter, når du står, går, sidder og/eller skal ud af sengen om morgenen. Balance er er bredt begreb som dækker over mange af kroppens sanser, bl.a. ledstillingssansen, følesansen og labyrintsansen. Opstår der et problem med en eller flere af disse sanser, vil man opleve at det er svært at holde balancen. Balanceproblemer kan både opstå som følge af sygdom, men kan også være aldersbetinget.

Ligesom med enhver muskel i kroppen er det vigtigt at træne sin balance, både når man er ude for balanceproblemer, men også som forebyggende træning.

Balanceholdet er til dig med balanceproblemer, og kan blandt andet være med til at:

  • Du føler dig mere sikker på benene
  • Mindske faldrisiko
  • Forbedre daglige aktiviteter

Balancetræning foregår som holdtræning, hvor der både vil være fokus på styrke og kondition, men også et fokus på de sanser der kan være påvirket. Holdet foregår sammen med andre deltagere hvor der er mulighed for socialt samvær med andre som også oplever balanceproblemer. Der vil ydermere være et specifikt fokus på den enkeltes balanceproblematik. Udover selve træningen, handler det om at have det sjovt!

Du kan booke tid til en forundersøgelse HER, for at komme igang – vælg ydelsen ‘1. konsultation kort (uden henvisning) 30 min. Du er også velkommen til at kontakte klinikken på info@kildeskovfys.dk eller 39 77 44 39.

Vi glæder os til at se dig.