FritValgService – genoptræning

FritValgService – genoptræning

Kildeskovshallens Fysioterapi er godkendt som leverandør til genoptræning via FritValgsOrdningen.

Det frie valg af genoptræning betyder, at du som borger har mulighed for at vælge en privat behandler, hvis kommunen ikke kan tilbyde genoptræning inden for syv dage efter, at du er blevet udskrevet fra hospitalet.

Hvordan kommer jeg i gang?

På hjemmesiden www.mingenoptræning.dk indtaster du din forløbskode, hvorefter du får vist os som behandler.

Ring til kommunen og fortæl at du har valgt Kildeskovshallens Fysioterapi I/S til din genoptræning. Kommunen sender din genoptræningsplan til behandleren i Kildeskovshallens Fysioterapi, så I kan komme i gang. Hos Kildeskovshallens Fysioterapi har vi altid akut tider ledige så du kan komme hurtigt i gang med din genoptræning. Vi har mange års erfaring med genoptræning og tilbyder en bred vifte af genoptræningtilbud som bl.a. inkluderer træning i varmtvandsbassin.

Book tid til genoptræning

Book tid via vores onlinebooking HER og vælg ydelsen ’1. konsultation 45 min.’ eller kontakt klinikken på info@kildeskovfys.dk for booking. Husk at oplyse din forløbskode så vi ved hvilket fokus din genoptræning skal have.

Har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på tlf. 3977 4439. Husk at indtale en besked på vores telefonsvarer hvis vi er optaget, så vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt.